Automatten Citroen C4 Picasso

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Citroen C4 Picasso? Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Citroen C4 Picasso. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Citroen C4 Picasso verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 7-zits

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 7-zits

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 1

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 1

Materiaalkeuze Citroen C4 Picasso automatten

Voor je Citroen C4 Picasso automatten heb je keuze uit diverse materialen. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Citroen C4 Picasso. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Citroen C4 Picasso.

Citroen C4 Picasso automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Citroen C4 Picasso. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Citroen C4 Picasso!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.