Automatten Citroen C4 Picasso

De perfecte automatten voor je Citroen C4 Picasso vind je hier. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Citroen C4 Picasso. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Citroen C4 Picasso automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Meer dan 6 Citroen C4 Picasso modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Citroen C4 Picasso model

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 2 Facelift

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 2 Facelift

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 1

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 1

Al 7539 tevreden gebruikers

"Perfecte service en mooie matten"

Materiaalkeuze Citroen C4 Picasso automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Citroen C4 Picasso automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Citroen C4 Picasso. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Citroen C4 Picasso.

Citroen C4 Picasso automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Citroen C4 Picasso. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Citroen C4 Picasso. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl