Automatten Citroen C4 Picasso

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Citroen C4 Picasso. Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Citroen C4 Picasso. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Citroen C4 Picasso voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 7-zits

Automatten Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-zits

Automatten Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Automatten Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 7-zits

Automatten Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-zits

Automatten Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Automatten Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | Grand Picasso

Automatten Citroen C4 Picasso Type 1

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-zits

Automatten Citroen C4 Picasso Type 1

Materiaalkeuze Citroen C4 Picasso automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Citroen C4 Picasso automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Citroen C4 Picasso. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Citroen C4 Picasso.

Citroen C4 Picasso automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Citroen C4 Picasso. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Citroen C4 Picasso!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.