Automatten Citroen C4 Picasso

De perfecte automatten voor je Citroen C4 Picasso vind je hier. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Citroen C4 Picasso. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Citroen C4 Picasso automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Meer dan 8 Citroen C4 Picasso modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Citroen C4 Picasso model

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 7-zits

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 7-zits

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 1

Al 7657 tevreden gebruikers

"De automatten waren precies zoals ik mij dat had voorgesteld. Ook de logo's en teksten waren perfect uitgevoerd . Top en mijn dank hiervoor."

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-zits

Citroen C4 Picasso Type 1

Materiaalkeuze Citroen C4 Picasso automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Citroen C4 Picasso automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Citroen C4 Picasso. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Citroen C4 Picasso.

Citroen C4 Picasso automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Citroen C4 Picasso. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Citroen C4 Picasso. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.