Automatten voor Ford Fiesta

  • Perfect passende automatten voor je Ford Fiesta
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Fiesta

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Fiesta Mk8

06/2017 - 2024

Automatten voor Ford Fiesta Type 4

Fiesta Mk7.5

2013 - 06/2017

Automatten voor Ford Fiesta Type 3 Facelift

Fiesta Mk7

2008 - 2013

Automatten voor Ford Fiesta Type 3

Fiesta Mk6.5

2005 - 2008 | Crossroad

Automatten voor Ford Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta Mk6.5

2005 - 2008

Automatten voor Ford Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta Mk6

2001 - 2005

Automatten voor Ford Fiesta Type 2

Fiesta Mk4/Mk5

1995 - 2001

Automatten voor Ford Fiesta Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Ford Fiesta? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Ford Fiesta. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Ford Fiesta voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Ford Fiesta automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Ford Fiesta automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Ford Fiesta. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Ford Fiesta.

Ford Fiesta automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Ford Fiesta. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Ford Fiesta!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.