Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford Fiesta

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Ford Fiesta? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Ford Fiesta. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Ford Fiesta verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Fiesta Type 4

juni 2017 - heden | Alle

Ford Fiesta Type 4

Fiesta Type 3 Facelift

2013 - juni 2017 | Alle

Ford Fiesta Type 3 Facelift

Fiesta Type 3

2008 - 2013 | Alle

Ford Fiesta Type 3

Fiesta Type 2 Facelift

2005 - 2008 | Crossroad

Ford Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta Type 2 Facelift

2005 - 2008 | Alle

Ford Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta Type 2

2001 - 2005 | Alle

Ford Fiesta Type 2

Fiesta Type 1

1995 - 2001 | Alle

Ford Fiesta Type 1

Materiaalkeuze Ford Fiesta automatten

Voor uw Ford Fiesta automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als u net iets meer wilt dan universele automatten. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Ford Fiesta. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u deze luxe automatten. Een exclusief en tot de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Ford Fiesta.

Ford Fiesta automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Ford Fiesta. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Ford Fiesta!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]