Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford Fiesta

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Ford Fiesta. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Ford Fiesta. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor Ford Fiesta automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Fiesta Type 4

juni 2017 - heden | Alle

Ford Fiesta Type 4

Fiesta Type 3 Facelift

2013 - juni 2017 | Alle

Ford Fiesta Type 3 Facelift

Fiesta Type 3

2008 - 2013 | Alle

Ford Fiesta Type 3

Fiesta Type 2 Facelift

2005 - 2008 | Crossroad

Ford Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta Type 2 Facelift

2005 - 2008 | Alle

Ford Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta Type 2

2001 - 2005 | Alle

Ford Fiesta Type 2

Fiesta Type 1

1995 - 2001 | Alle

Ford Fiesta Type 1

Goedkope Fiesta automatten

Er zijn diverse soorten Ford Fiesta automatten waar u uit kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Ford Fiesta automatten waarborgt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde Fiesta automatten

De keuze voor Ford Fiesta automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. Via onze website bestelt u makkelijk uw nieuwe automatten. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit en ook een snelle levertijd. Uw nieuwe autommatten liggen dus al snel in de auto. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]