Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford KA+

De perfecte automatten voor uw Ford KA+ vindt u hier. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Ford KA+. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Ford KA+ voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

KA+

juni 2018 - heden | Active

Ford KA+ Type 2

KA+

juni 2018 - heden | Alle

Ford KA+ Type 2

KA+

2016 - juni 2018 | Alle

Ford KA+ Type 1

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Materiaalkeuze Ford KA+ automatten

Voor uw Ford KA+ automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Ford KA+. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal u ook kiest, onze automatten passen perfect in uw Ford KA+.

Ford KA+ automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Ford KA+ automatten bent u verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een automat op maat voor uw Ford KA+!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]