Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford KA

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Ford KA? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Ford KA. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Ford KA verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

KA KA+ Facelift

juni 2018 - heden | Active

Ford KA KA+ Facelift

KA KA+ Facelift

juni 2018 - heden | Alle

Ford KA KA+ Facelift

KA KA+

2016 - juni 2018 | Alle

Ford KA KA+

KA Type 3

2008 - 2016 | Alle

Ford KA Type 3

KA Type 2

1996 - 2008 | Alle

Ford KA Type 2

KA Type 1

1996 - 2008 | Alle

Ford KA Type 1

Goedkope KA automatten

Er zijn diverse soorten Ford KA automatten waar u uit kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. De tweede soort zijn naaldvilt automatten, die gebruik maken van een typische viltstructuur. Hierdoor kan de hoogwaardige kwaliteitn van deze Ford KA automatten gewaardborgd worden. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde KA automatten

Voor Ford KA automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]