Automatten voor Ford KA

  • Perfect passende automatten voor je Ford KA
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor KA

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

KA KA+

06/2018 - 2024 | Active Facelift

Automatten voor Ford KA KA+ Facelift

KA KA+

06/2018 - 2024 | Facelift

Automatten voor Ford KA KA+ Facelift

KA KA+

2016 - 06/2018

Automatten voor Ford KA KA+

KA

2008 - 2016

Automatten voor Ford KA Type 3

KA

2003 - 2008 | SportKA

Automatten voor Ford KA Type 2

KA

2003 - 2005 | StreetKA

Automatten voor Ford KA Type 2

KA

1996 - 2008

Automatten voor Ford KA Type 1

Op maat gemaakte automatten voor je Ford KA. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Ford KA, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Als je kiest voor Ford KA automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Ford KA automatten

Voor je Ford KA automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Ford KA. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Ford KA.

Ford KA automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Ford KA automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Ford KA!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.