Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford Transit

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Ford Transit. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Ford Transit. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor Ford Transit automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Transit Type 3

2014 - heden | Stoel-stoel

Ford Transit Type 3

Transit Type 3

2014 - heden | PVC-vloer

Ford Transit Type 3

Transit Type 3

2014 - heden | Stoffen vloer

Ford Transit Type 3

Transit Type 2 Facelift

2006 - 2014 | Alle

Ford Transit Type 2 Facelift

Transit Type 2

2000 - 2006 | Automaat

Ford Transit Type 2

Transit Type 2

2000 - 2006 | Schakel

Ford Transit Type 2

Transit Type 1

1994 - 2000 | Alle

Ford Transit Type 1

Goedkope Transit automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Ford Transit automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Ford Transit automatten gewaardborgd wordt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde Transit automatten

Voor Ford Transit automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]