Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford C-MAX

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Ford C-MAX. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Ford C-MAX. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor Ford C-MAX automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

C-MAX Type 2 Facelift

2015 - heden | Grand C-Max

Ford C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX Type 2 Facelift

2015 - heden | Alle

Ford C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX Type 2

2010 - 2015 | Grand C-Max

Ford C-MAX Type 2

C-MAX Type 2

2010 - 2015 | Alle

Ford C-MAX Type 2

C-MAX Type 1 Facelift

2007 - 2010 | Alle

Ford C-MAX Type 1 Facelift

C-MAX Type 1

2003 - 2007 | Alle

Ford C-MAX Type 1

Goedkope C-MAX automatten

Er zijn diverse soorten Ford C-MAX automatten waar u uit kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Ford C-MAX automatten gewaardborgd wordt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde C-MAX automatten

Voor Ford C-MAX automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Via onze website bestelt u makkelijk uw nieuwe automatten. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit en ook een snelle levertijd. Uw nieuwe autommatten liggen dus al snel in de auto. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]