Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford Mustang

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Ford Mustang? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Ford Mustang. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Ford Mustang voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Mustang Type 3

2015 - heden | Alle

Ford Mustang Type 3

Mustang Type 2

2005 - 2014 | Alle

Ford Mustang Type 2

Mustang Type 1

1964 - 1974 | Alle

Ford Mustang Type 1

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Materiaalkeuze Ford Mustang automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw Ford Mustang automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Ford Mustang. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Ford Mustang.

Ford Mustang automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Ford Mustang automatten bent u verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Ford Mustang. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]