Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford Ranger

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Ford Ranger. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Ford Ranger. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor Ford Ranger automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Ranger Type 2

2011 - heden | Supercabine

Ford Ranger Type 2

Ranger Type 2

2011 - heden | Standaardcabine

Ford Ranger Type 2

Ranger Type 1

2006 - 2011 | Supercabine

Ford Ranger Type 1

Ranger Type 1

2006 - 2011 | Standaardcabine

Ford Ranger Type 1

Goedkope Ranger automatten

Er zijn diverse soorten Ford Ranger automatten waar u uit kunt kiezen. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Ford Ranger automatten waarborgt. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Ranger automatten

De keuze voor Ford Ranger automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]