Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford S-Max

De perfecte automatten voor uw Ford S-Max vindt u hier. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Ford S-Max. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Ford S-Max voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

S-Max Type 2

2015 - heden | 7-zits

Ford S-Max Type 2

S-Max Type 2

2015 - heden | 5-zits

Ford S-Max Type 2

S-Max Type 1

2006 - 2015 | 7-zits

Ford S-Max Type 1

S-Max Type 1

2006 - 2015 | 5-zits

Ford S-Max Type 1

Goedkope S-Max automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Ford S-Max automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Ford S-Max automatten gewaardborgd wordt. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde S-Max automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Ford S-Max automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]