Automatten voor Jeep Renegade

 • Perfect passende automatten voor je Jeep Renegade
 • Complete set met passend bevestigingssysteem
 • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Renegade

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Renegade

2020 - 2024 | Plug-in (e-)Hybrid | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 3

Renegade

2020 - 2024 | Plug-in (e-)Hybrid | Bijrijder met bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 3

Renegade

09/2018 - 2024 | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 2

Renegade

09/2018 - 2024 | Bijrijder met bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 2

Renegade

2014 - 09/2018 | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 20 cm

Automatten voor Jeep Renegade Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 18 cm

Automatten voor Jeep Renegade Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Jeep Renegade ? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Jeep Renegade . Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Jeep Renegade automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Jeep Renegade automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Jeep Renegade automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Jeep Renegade . Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Jeep Renegade .

Jeep Renegade automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Jeep Renegade automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Jeep Renegade !

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.