Automatten Jeep Renegade

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Jeep Renegade ? Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Jeep Renegade . Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Jeep Renegade verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Renegade

2020 - 2022 | 4xe Plug-in | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten Jeep Renegade  Type 3

Renegade

2020 - 2022 | 4xe Plug-in | Bijrijder met bevestiging

Automatten Jeep Renegade  Type 3

Renegade

09/2018 - 2022 | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten Jeep Renegade  Type 2

Renegade

09/2018 - 2022 | Bijrijder met bevestiging

Automatten Jeep Renegade  Type 2

Renegade

2014 - 09/2018 | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten Jeep Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 20 cm

Automatten Jeep Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 18 cm

Automatten Jeep Renegade  Type 1

Materiaalkeuze Jeep Renegade automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Jeep Renegade automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Jeep Renegade . Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Jeep Renegade .

Jeep Renegade automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Jeep Renegade automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Jeep Renegade . Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.