Automatten voor Jeep Renegade

 • Perfect passende automatten voor je Jeep Renegade
 • Complete set met passend bevestigingssysteem
 • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Renegade

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Renegade

2020 - 2023 | Plug-in (e-)Hybrid | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 3

Renegade

2020 - 2023 | Plug-in (e-)Hybrid | Bijrijder met bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 3

Renegade

09/2018 - 2023 | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 2

Renegade

09/2018 - 2023 | Bijrijder met bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 2

Renegade

2014 - 09/2018 | Bijrijder zonder bevestiging

Automatten voor Jeep Renegade Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 20 cm

Automatten voor Jeep Renegade Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 18 cm

Automatten voor Jeep Renegade Type 1

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Jeep Renegade ? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Jeep Renegade , zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Jeep Renegade .

Materiaalkeuze Jeep Renegade automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Jeep Renegade automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Jeep Renegade . Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Jeep Renegade .

Jeep Renegade automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Jeep Renegade . Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Jeep Renegade . Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.