Header afbeelding

Automatten uit Genemuiden of Kampen?

Genemuiden staat bekend om de productie van tapijt. Miljoenen vierkante meters tapijt verlaten er de productiehallen elk jaar. Het tapijt wordt gebruikt voor verschillende producten. Natuurlijk als kamerbreed tapijt voor in woningen maar ook voor dingen zoals vloerkleden, traplopers en automatten.

En dat laatste, dat is waar wij ons dagelijks mee bezig houden. En dat doen we niet vanuit Genemuiden maar vanuit Kampen.

Als producent van op maat gemaakte automatten hebben wij onze sporen verdiend in het online verkopen van automatten voor de particuliere markt. We hebben webshops in:

  • Nederland
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Spanje
  • Italië 
  • Zweden

We leveren automatten voor meer dan 2500 modellen en telkens als er een nieuwe model auto op de markt komt zijn we er meteen bij om deze in te meten. Het tapijt wat we gebruiken voor onze automatten is afkomstig uit Genemuiden. De allereerste stappen van het produceren van onze automatten vindt dus plaats in Genemuiden. 

Automatten uit Kampen

Vanuit Genemuiden komt het bij ons in Kampen terecht. In onze productiehal transformeren we een rol tapijt tot tal van gebandeerde automatten voor de meest uiteenlopende types auto zoals een Tesla model 3, een Audi Q8, een Peugeot 308 of een Fiat Multipla. Elke maand verlaten er duizenden op maat gemaakte automatten ons pand.  

Bestellen is simpel, via de configurator hieronder stel je makkelijk en snel je automatten samen. 

Camper- en caravantapijt

Naast automatten en kofferbakmatten maken we op maat gemaakt camper- en caravantapijt. We meten elke camper of caravan in, omdat er zelfs tussen exact dezelfde types verschil kan zitten. Op deze manier kunnen we altijd een exacte pasvorm garanderen. Op onze website caravantapijt.nl vind je alles over op maat gemaakt tapijt voor in je camper of caravan. 

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.