Header afbeelding

Automatten Tesla Model 3: Geef je Tesla een upgrade!

De Tesla model 3 is op het moment van schrijven de jongste telg uit de Tesla familie. Naast de model 3 zijn er nog de Roadster (niet meer leverbaar), de Model S en de Tesla Model X. De Model Y wordt volgend jaar verwacht. De creaties van Tesla baas Elon Musk worden keer op keer goed ontvangen door het publiek, want ook de model 3 rolt weer massaal van de band.

De Tesla Model 3 heeft net als zijn voorgangers een bijzonder strak interieur en ook het exterieur laat weinig aan de verbeelding over. Toch horen we steeds vaker dat er iets ontbreekt aan dat fraaie interieur. Iets waar wij als producent van luxe automatten wel raad mee weten.

De standaard automatten van de Model 3 zijn namelijk niet helemaal in lijn met de rest van de Tesla. Vind jij dit ook en ben je op zoek naar automatten die je Tesla een extra upgrade geven? Bij Just Carpets produceren we verschillende soorten automatten voor de zogenaamde M3.

Onze automatten geven je Tesla een extra luxe uitstraling vanwege het dikke tapijt dat gebruikt wordt. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten randen en kun je een logo in de mat laten persen. Wil je bijvoorbeeld een:

  • Stikstel in je favoriete kleur? 
  • Een dubbel stiksel in je favoriete kleur?
  • Gepersonaliseerde matten met logo? 

Vrijwel alles is mogelijk (logo’s met uitzondering van merknamen).

Wij geven tussen de 2 en 4 jaar garantie op onze Tesla automatten, niet voor niets natuurlijk.

Onze matten zijn eenvoudig schoon te maken vanwege het dikke tapijt. Vaak zijn de standaard automatten voorzien van een dun, goedkoper tapijt. Zand en vuil kleeft zich eenvoudig vast aan de ‘bodem’ van de automat. Omdat onze automatten dikker, of beter gezegd, uit tapijt met een hogere pool bestaan blijft het vuil in de polen hangen zodat het makkelijker loslaat als je er met een stofzuiger overheen gaat.

Ga hier meteen naar onze verschillende soorten automatten voor de Tesla Model 3 >>

Safety first!

Onze automatten zijn voorzien van een anti-slip rug aan de onderzijde, hiermee wordt voorkomen dat de mat onder de pedalen terecht komt of gaat schuiven. Wel zo veilig.

Geen automatten in de Tesla model 3 SR+?

Steeds vaker bereikt ons het bericht dat de Model 3 Standard range plus zonder automatten zou worden geleverd. Dat is zonde want automatten maken je auto af, helemaal in het geval van een luxere auto zoals een Tesla. Daarnaast dienen automatten natuurlijk als extra bescherming voor het tapijt waarmee de bodem van je Tesla bekleed is. 

Onze matten geven jouw Tesla de uitstraling die een Tesla behoort te hebben. Daarnaast zijn onze vloermatten geschikt voor zwaar gebruik en geven we een garantie die aantoont dat er op geen enkele manier aan onze kwaliteit getwijfeld hoeft te worden. Of je Tesla nou wel of niet met automatten wordt geleverd, onze automatten zijn in beide gevallen een absolute meerwaarde.

Kofferbakmat Tesla model 3 

Naast automatten leveren wij ook kofferbakmatten. Een mooie kofferbakmat maakt je Tesla helemaal af. Wij leveren kofferbakmatten van tapijt en van rubber.

Onze tapijten kofferbakmatten zijn voorzien van een handig lusje (zie onderstaande foto) en onze rubberen kofferbakmatten zijn voorzien van een opstaande rand zodat vuil en vocht geen kans krijgen.

Ideaal als je huisdieren hebt of graag een boswandeling maakt en niet met vervuilde schoenen op je automatten wilt gaan staan.

Kofferbakmatten voor je Model 3 bestel je hier >>

Automatten + Kofferbakmat voor je Tesla model 3? Profiteer van een aantrekkelijke korting!

Als je besluit om naast automatten ook een kofferbakmat aan te schaffen voor je Tesla ontvang je een aantrekkelijke korting van €15,-  Gebruik maken van deze korting is eenvoudig. Plaats je automatten of kofferbakmat in de winkelwagen en er verschijnt vanzelf een pop-up waar je jouw korting kunt claimen.

Tesla model 3 automatten kopen? 

Automatten voor je Tesla bestellen is simpel. Hieronder zie je een configurator, via deze configurator navigeer je eenvoudig naar de verschillende automatten voor jouw Tesla Model 3.

Ben je naast automatten benieuwd wat de meest populaire Tesla Model 3 accessoires zijn? Onlangs schreef ik er een blog over.

 

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.