Header afbeelding

Automatten voor de nieuwe Volkswagen ID3

Volgens Volkswagen is de ID3 een elektrische auto zonder de problemen van een elektrische auto. Dat belooft nog wat. De Volkswagen ID3 heeft een futuristisch exterieur en een net zo futuristisch interieur. Volkswagen claimt dat de actieradius tot wel 542 km kan oplopen en dat de accu voor 80% is opgeladen binnen slechts een half uur! Ben jij fan van elektrische auto’s? Dan is de Volkswagen ID3 het overwegen waard. Prijs vanaf €37.990,-.

Volkswagen ID3 automatten op maat

De Volkswagen ID3 is inmiddels in Nederland beschikbaar en dat betekent dat wij je kunnen voorzien van op maat gemaakte automatten. De standaard meegeleverde automatten van de Volkswagen ID3 zullen niet meer dan functioneel zijn, zoals we inmiddels weten vanuit onze ervaring met nieuwe auto's. Wij maken alle automatten naadloos op maat en gebruiken duurzame materialen zodat jij het beste krijgt, in zowel uitstraling als functionaliteit.

Volkswagen ID3 rubber automatten op maat

Tijdens winterse omstandigheden is het verstandig om te investeren in goede rubberen automatten. Tapijten automatten zijn ideaal voor de warmere seizoenen van het jaar maar zijn daarentegen niet erg vuilbestendig. Onze tapijten automatten worden gemaakt van luxe materialen die comfortabel aanvoelen, maar onze rubber automatten zijn ideaal om ook de barre seizoenen het hoofd te bieden. 

Rubberen automatten voor de Volkswagen ID3 zorgen ervoor dat jij niet om de haverklap je automatten hoeft schoon te maken. In de herfst en de winter heb je vaak met hevige weersomstandigheden te maken. Vieze schoenen zijn hierbij niet te voorkomen.

Gelukkig zijn rubberen automatten weersbestendig en erg sterk.

Bestel hier op maat gemaakte automatten voor de Volkswagen ID3

Kofferbakmat Volkswagen ID3 op maat

Vervoer je vaak spullen in je kofferbak? Voor de ID3 leveren wij ook op maat gemaakte kofferbakmatten. Onze kofferbakmatten geven je auto een strakke look en zorgen natuurlijk voor optimale bescherming van je kofferbak. Wij leveren zowel rubber als tapijten kofferbakmatten voor het model.

Volkswagen ID3 Accessoires van formaat

Onze automatten en kofferbakmatten zijn van superieure kwaliteit en behoren daarom tot één van de mooiste accessoires voor je VW ID3. Geniet het hele jaar door van de mooiste en meest functionele automatten en kofferbakmatten die er op de markt te vinden zijn!

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.