Header afbeelding

Accessoires om je Fiat 500 uniek te maken

De Fiat 500, een kleine stadsauto die de laatste jaren enorm populair is. Wat veel mensen niet weten is dat de Fiat 500 voor het eerst werd gemaakt in 1957, ook toen al was de kleine 500 een ware hit en moest de productie van de auto opgeschaald worden om aan de vele vraag te kunnen voldoen. 

Na jaren van radiostilte werd in 2007 de nieuwe Fiat 500 uitgebracht. De onschuldige uitstraling en mooie ronde vorm zorgde meteen voor veel sympathie.

Niet heel gek natuurlijk want bij de ontwikkeling van deze Fiat 500 werd het publiek nauw betrokken. Suggesties voor het ontwerp van deze auto konden worden gedaan via het internet. 

Toch waren er criticasters die twijfelden aan de veiligheid van de ‘schattige’ Fiat. De twijfelaars werden al vrij snel op hun nummer gezet nadat de Fiat 500 de eerste auto in haar klasse was die de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaalde op de NCAP test.

Eind 2007 werd de geliefde Fiat 500 uitgeroepen tot auto van het jaar 2008, dik verdiend als je het ons vraagt. 

Enkele feiten over de Fiat 500:

 • De huidige Fiat 500 werd voor het eerst gemaakt in 2007 en de allereerste Fiat 500 rolde in 1957 van de band.
 • De Fiat 500 wordt gebouwd in Polen. Hier wordt ook de Fiat Panda en de Ford Ka gemaakt. 
 • Er zijn verschillende speciale uitvoeringen van de Fiat 500 zoals de Gucci 500, 500 By Diesel, 500 America, 500 Blackjack en een knaloranje Holland uitvoering. 
 • Naast de net uitgekomen elektrische Fiat 500 bestaat er nog een elektrische Fiat 500, De Fiat 500 Carbonara Electric. Het bijzondere aan deze uitvoering is dat het hier gaat om een traditionele Fiat 500 die onder de motorkap is voorzien van de nieuwste technieken.
 • In 2010 werd de 500.000ste Fiat 500 geproduceerd.
 • Naast de ‘normale’ 500 zijn er de Fiat 500C, de Fiat 500L en de Fiat 500X. De Fiat 500C beschikt over een roldak en de Fiat 500L is een verlengde variant van de traditionele 500. De 500X is een stoere MPV. 

Fiat 500 accessoires

Nadat we eerder schreven over Tesla Model 3 accessoires is vandaag tijd voor Fiat 500 accessoires. Je zou zeggen dat het bij deze Fiat aan niets ontbreekt. Toch zijn er veel mensen op zoek naar Fiat 500 accessoires om hun Fiat nog persoonlijker te maken. 

Denk hierbij aan dingen zoals gekleurde sleutelhoesjes, stickersets, Fiat 500 sleutelhangers, de zogenaamde privacy shades of automatten.

Veruit de meest gewilde accessoires zijn op maat gemaakte automatten met een eigen tekst, logo of een zelfgekozen rand (stiksels in verschillende kleuren of een gekleurde rand.) 

Fiat 500 automatten

Bij Just Carpets helpen we je graag om je Fiat 500 een persoonlijk tintje te geven. We produceren automatten die precies op maat zijn gemaakt voor je Fiat 500. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren randen en kun je je matten voorzien van een logo of tekst. 

Je kunt kiezen uit verschillende soorten materialen:

 • Naaldvilt (deze mat is voor mensen die gewoon een sterke en degelijke mat willen maar niet veel geven om uitstraling.)
 • Velours (deze mat is niet alleen sterk maar heeft ook een mooie uitstraling vanwege het mooie ‘gesneden’ tapijt.)
 • Luxe velours (Luxe velours is een premium kwaliteit. Erg sterk en zoals de naam al doet vermoeden, een luxe uitstraling.)
 • Rubber (Flexibel maar toch erg sterk. Onze rubber automatten zijn ideaal tijdens natte en koude periodes.) 

Fiat 500 automatten met logo

Automatten voor je Fiat 500 met een eigen tekst of logo? Bij ons kun je kiezen uit verschillende logo’s en je eigen tekst met het lettertype dat je graag wilt. 

Onze logo’s en teksten worden allemaal op de mat genaaid zodat we er zeker van zijn dat het logo of de tekst stevig op de mat zit. 

Samengevat zijn dit je opties: 

 • Verschillende kleuren randen (Rood, Blauw, Grijs, Wit, Zwart, Antraciet)
 • Verschillende kleuren stiksel (Zwart, Antraciet, Blauw, Wit, Roze, Oranje, Geel, Bruin)
 • Verschillende logo’s (Nationale vlaggen, Emoticons en nog veel meer)
 • Je eigen gekozen tekst (Verschillende lettertypes en verschillende kleuren)

Rubber automatten en kofferbakmatten voor je Fiat 500

Naast automatten van tapijt hebben we ook rubber automatten op maat, kofferbakmatten op maat en rubber kofferbakmatten op maat. 

Ga hier naar onze op maat gemaakte automatten voor de Fiat 500 >>

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.