Header afbeelding

Maak je Peugeot 107 eigen met deze accessoires!

Peugeot 107 accessoires kunnen van jouw auto een uniek exemplaar maken. Dit model van Peugeot is namelijk een vrij kaal stadsvoertuig. Het model werd voor het eerst gebouwd in Frankrijk in 2005 en is een samenwerking tussen PSA Peugeot, Citroën en Toyota. De 107 is de eerste generatie, waarna enkele jaren later de tweede generatie gebouwd werd, de Peugeot 108. De auto is te verkrijgen in een 3-deurs en 5-deurs variant, waardoor het ook als kleine gezinsauto gezien kan worden.

Peugeot 107 accessoires

De Peugeot 107 kent van zichzelf verschillende eigenschappen en kenmerken, maar je kunt je auto altijd persoonlijker maken door accessoires toe te voegen. Er zijn veel verschillende accessoires voor de Peugeot 107. Hierbij kun je denken aan stickers, privacy shades of zelfs automatten met een bepaald logo erop.

De accessoires moeten er uiteindelijk voor zorgen dat je jouw auto uit duizenden kunt herkennen en zelfs met de meest standaard kleuren een mooi onderscheid kunt maken tussen de andere modellen. Jouw auto wordt hierdoor voor jezelf ook meer waard, zonder dat je hier veel geld aan kwijt hoeft te zijn. 

De meest populaire Peugeot 107 accessoires zijn de op maat gemaakte automatten. Deze automatten zijn te verkrijgen in een normale uitvoering, maar bijvoorbeeld ook met een eigen tekst, een afbeelding of andere stiksels. Je bepaalt hierdoor zelf hoe de binnenkant van jouw wagen eruit komt te zien. 

Peugeot 107 automatten

Automatten die precies passen kunnen niet schuiven, waardoor er ook geen vuil onder komt te zitten. Daarnaast zijn automatten die netjes op hun plaats blijven liggen veel veiliger.

De automatten worden gemaakt van verschillende materialen. Zo kun je als eerste kiezen voor naaldvilt. Deze mat geeft de minste uitstraling aan jouw auto, maar kunnen wel veel stevigheid bieden. Er is namelijk vrijwel geen slijtage aan de matten, zelfs niet wanneer deze veelvuldig gebruikt worden.

Als je wel uitstraling wilt, maar daarbij ook genieten van een mooie uitstraling, zijn de velours matten wellicht een betere oplossing. Deze worden gemaakt uit gesneden tapijt en is er ook in een luxe-variant te vinden. Tijdens de natte periodes kun je beter kiezen voor de rubber automatten. 

Bestel hier jouw Peugeot 107 automatten >>

Personaliseer je Peugeot 107 automatten

Ondanks dat automatten voornamelijk een functionele betekenis hebben, kunnen deze accessoires ook jouw persoonlijkheid uitdragen. Dan moet je met name denken aan automatten met logo of automatten met je favoriete kleur rand of stiksel. 

Het stijlen van je automatten bepaal je helemaal zelf, door bijvoorbeeld voor een bepaald lettertype te kiezen of de kleur aan te passen. Hierdoor heb je een automat die bij jou past en waarmee je de show kunt stelen bij iedereen die in de auto stapt. 

De automatten met logo worden eveneens op maat gemaakt. Zodra je jouw ontwerp doorgegeven hebt, gaan wij voor jou aan de slag om de logo’s en teksten op de mat te maken. We gebruiken voor de logo's en teksten de beste materialen en garanderen dat deze netjes op hun plaats blijven zitten.

Ook kunnen we de randen in een andere kleur maken of de stiksels veranderen van kleur. Ook hierbij wordt er met veel zorgvuldigheid gewerkt aan de automatten, zodat je er jarenlang plezier aan kunt beleven en jouw auto weer goed beschermd is tegen alle invloeden.

De Peugeot 107 rubber automatten en kofferbakmatten

Je automatten hoeven niet altijd van tapijt te zijn gemaakt. De Peugeot 107 automatten bestaan er namelijk ook in een rubber variant. Deze rubber matten worden op maat gemaakt, zodat ze altijd perfect passen. De rubberen varianten zijn speciaal voor de koude en natte periodes van het jaar.

Vooral in de herfst en de winter komt het nog weleens voor dat je natte spullen in je kofferbak legt. Onze rubber kofferbakmat is uitermate geschikt voor dit soort spullen. Is je mat vervuild door bijvoorbeeld vieze wandelschoenen? Dan neem je deze eenvoudig af met een vochtige doek. 

Via de configurator hieronder bestel je eenvoudig jouw Peugeot 107 auto of kofferbakmatten. 

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.