Artboard Created with Sketch.

Niet goed, geld terug

Just Carpets biedt je een Niet Goed, Geld Terug garantie op de aankoop van je automatten.

Garantie
Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven er dan ook naar om een perfect product te leveren. Een product dat netjes is geproduceerd en afgewerkt, een product dat perfect past, een product dat van het juiste bevestigingssysteem is voorzien. Met andere woorden, een product dat beter is dan het origineel! We bieden daarom op al onze automatten garantie

Niet tevreden?
Toch niet tevreden over je automatten? Dat is vervelend. Daar gaan we iets aan doen. Just Carpets biedt je een Niet Goed, Geld Terug garantie op de aankoop van je automatten. Bekijk onze klantenservice pagina. 

Retourneren
Ondanks dat elk product voor je op maat gemaakt wordt in onze eigen fabriek mag je product altijd retour. Daar doen we niet moeilijk over. 

Klantenservice
Bij Just Carpets nemen we eventuele klachten heel serieus en we streven er dan ook naar om deze zo goed en snel mogelijk af te handelen. Op de website van The Feedback Company kun je lezen wat onze klanten van ons vinden en hoe wij met klachten omgaan.

NIET GOED, GELD TERUG 

 

Just Carpets biedt u een Niet Goed, Geld Terug garantie op de aankoop van uw automatten.

 

Garantie

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven er dan ook naar om een perfect product te leveren. Een product dat netjes is geproduceerd en afgewerkt, een product dat perfect past, een product dat van het juiste bevestigingssysteem is voorzien. Een product dat beter is dan het origineel!

 

Niet tevreden?

Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn met uw aankoop, dan proberen we altijd om zo snel mogelijk (binnen 5 werkdagen) een passende oplossing te vinden. Dat betekent of een nieuwe automattenset die wél aan uw wensen en behoeften voldoet, of uw geld terug.

 

Retourneren

In het geval dat u een gebrekkig product heeft ontvangen (bijvoorbeeld een automat met een slechte pasvorm of kwaliteit) dan kunt u het product op onze kosten retourneren.

U mag uw product altijd zonder opgave van reden retourneren. In dat geval zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

 

Klantenservice

Bij Just Carpets nemen we eventuele klachten heel serieus en we streven er dan ook naar om deze zo goed en snel mogelijk af te handelen. Op de website van The Feedback Company kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden en hoe wij met klachten omgaan.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.