Uit eigen fabriek

Alle producten komen bij Just Carpets uit eigen fabriek en worden met de grootste passie en aandacht gemaakt. Je bent bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en op maat gemaakt product!

Eigen beheer
In de beginjaren kochten we onze automatten in bij een externe leverancier. In 2013 namen we de complete productie van de automatten zelf in handen. Alleen het tapijt kopen we nog in, de rest is in eigen beheer. Dit heeft verschillende voordelen, zo kunnen we onder andere maatwerk leveren en de matten voorzien van tekst en logo's. Want wil je een automat in een specifieke kleur, met een stiksel in een andere kleur? Misschien zelfs met een logo/tekst in een zelf gekozen lettertype? Het is allemaal mogelijk! Ook kunnen we eventuele problemen direct oppakken en verhelpen. Zo behouden we 100% controle over ieder aspect van het productieproces.

Productieproces
Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we hier direct aan de slag. Eerst worden de bestellingen geordend op basis van het materiaal zodat we zo effectief mogelijk kunnen werken. We plaatsen een rol van het gewenste materiaal op onze ZÜND-snijmachine, en snijden je automatten tot op de millimeter precies af. Vervolgens worden er kunstlederen banden (eventueel met een stiksel in een door jouw gekozen kleur) om de automatten heen geplaatst. Indien gewenst brengen we een tekst/logo op de automatten aan, uiteraard in een door jouw gekozen kleur en lettertype. Tot slot worden de automatten voorzien van het juiste bevestigingssysteem.

Verzending
Zodra je automatten klaar zijn worden ze schoon gemaakt en in een mooie doos verzonden. Doordat we alles in eigen beheer houden zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers (met uitzondering van rubber). Daarom kunnen we je een korte levertijd garanderen. 

 

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.