Artboard Created with Sketch.

UIT EIGEN FABRIEK

Alle producten komen bij Just Carpets uit eigen fabriek en worden met de grootste passie en aandacht voor u vervaardigd. U bent bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig, op maat gemaakt product!

Eigen beheer
In de beginjaren kochten we onze automatten in bij een externe leverancier. In 2013 namen we de complete productie van de automatten zelf in handen. Dit heeft vele voordelen; ten eerste kunnen we op deze manier maatwerk leveren. Wilt u een automat in een specifieke kleur, met een stiksel in een andere kleur? Misschien zelfs met een logo/tekst in een zelf gekozen lettertype? Het is allemaal mogelijk! Ook kunnen we hierdoor eventuele problemen direct oppakken en verhelpen. Zo behouden we 100% controle over ieder aspect van het productieproces.

Productieproces
Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, gaan we hier direct aan de slag. Eerst worden de bestellingen geordend op basis van het materiaal, zodat we zo effectief mogelijk kunnen werken. We plaatsen een rol van het gewenste materiaal op onze ZÜND-snijmachine, en snijden uw automatten tot op de millimeter precies af. Vervolgens worden er kunstlederen banden (eventueel met een stiksel in een door u gekozen kleur) om de automatten heen geplaatst. Indien gewenst brengen we een tekst/logo op de automatten aan, uiteraard in een door u gekozen kleur en lettertype. Tot slot worden de automatten voorzien van het juiste bevestigingssysteem.

Verzending
Zodra uw automatten klaar zijn, worden ze schoon gemaakt en in een mooie doos naar u verzonden. Doordat we alles in eigen beheer houden, zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers (met uitzondering van rubber) en kunnen we u een korte levertijd garanderen. U heeft uw op maat gemaakte bestelling al met 4 werkdagen in huis!

 

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl