Kofferbakmatten Dacia Duster

Vind hier je pasklare Dacia Duster kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Dacia Duster. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Dacia Duster kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Duster 2

01/2018 - 2022

Kofferbakmatten Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Kofferbakmatten Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand bevestigingspunten (bestuurder) 21 cm

Kofferbakmatten Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand bevestigingspunten (bestuurder) 19,5 cm

Kofferbakmatten Duster Type 2

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Dacia Duster kofferbakmat op maat

Je Dacia Duster wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Dacia Duster kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Dacia Duster kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.