Kofferbakmatten voor Dacia Duster

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Dacia Duster
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Duster

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Duster 2

2023 - 2024

Kofferbakmatten voor Duster Type 4

Duster 2

01/2018 - 2023

Kofferbakmatten voor Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Kofferbakmatten voor Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand bevestigingspunten (bestuurder) 21 cm

Kofferbakmatten voor Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand bevestigingspunten (bestuurder) 19,5 cm

Kofferbakmatten voor Duster Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Hier vind je een overzicht van onze Dacia Duster kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Dacia Duster. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Dacia Duster kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Dacia Duster kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Dacia Duster auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Dacia Duster kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Dacia Duster kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.