Kofferbakmatten Dacia Sandero

Hier vind je een overzicht van onze Dacia Sandero kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Dacia Sandero. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor een Dacia Sandero kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Sandero

01/2021 - 2022 | Stepway

Kofferbakmatten Sandero Type 4

Sandero

01/2021 - 2022

Kofferbakmatten Sandero Type 4

Sandero

12/2016 - 01/2021 | Stepway

Kofferbakmatten Sandero Type 3

Sandero

12/2016 - 01/2021

Kofferbakmatten Sandero Type 3

Sandero

2012 - 12/2016 | Stepway

Kofferbakmatten Sandero Type 2

Sandero

2012 - 09/2016

Kofferbakmatten Sandero Type 2

Sandero

2008 - 2012 | Stepway

Kofferbakmatten Sandero Type 1

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Sandero

2008 - 2012

Kofferbakmatten Sandero Type 1

Dacia Sandero kofferbakmat op maat

Je Dacia Sandero wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Dacia Sandero kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Dacia Sandero kofferbakmatten. De beste Dacia Sandero kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.