Kofferbakmatten voor Dacia Sandero

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Dacia Sandero
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Sandero

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Sandero

01/2021 - 2024 | Stepway

Kofferbakmatten voor Sandero Type 4

Sandero

01/2021 - 2024

Kofferbakmatten voor Sandero Type 4

Sandero

12/2016 - 01/2021 | Stepway

Kofferbakmatten voor Sandero Type 3

Sandero

12/2016 - 01/2021

Kofferbakmatten voor Sandero Type 3

Sandero

2012 - 12/2016 | Stepway

Kofferbakmatten voor Sandero Type 2

Sandero

2012 - 09/2016

Kofferbakmatten voor Sandero Type 2

Sandero

2008 - 2012 | Stepway

Kofferbakmatten voor Sandero Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Sandero

2008 - 2012

Kofferbakmatten voor Sandero Type 1

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Dacia Sandero? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Dacia Sandero. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Dacia Sandero verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Dacia Sandero kofferbakmat op maat

Je Dacia Sandero wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Dacia Sandero kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Dacia Sandero kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Dacia Sandero kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.