Kofferbakmatten Fiat Tipo

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Fiat Tipo? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Fiat Tipo. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Tipo

01/2021 - 2022 | Station Wagon

Kofferbakmatten Tipo Type 3

Tipo

01/2021 - 2022 | Hatchback (Cross)

Kofferbakmatten Tipo Type 3

Tipo

2017 - 01/2021 | Station Wagon

Kofferbakmatten Tipo Type 2

Tipo

2017 - 01/2021 | Hatchback

Kofferbakmatten Tipo Type 2

Tipo

2016 - 01/2021 | Sedan

Kofferbakmatten Tipo Type 2

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Fiat Tipo kofferbakmat op maat

Je Fiat Tipo wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Fiat Tipo kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Fiat Tipo kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.