Kofferbakmatten voor Fiat Tipo

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Fiat Tipo
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Tipo

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Tipo

01/2021 - 2023 | Station Wagon

Kofferbakmatten voor Tipo Type 3

Tipo

01/2021 - 2023 | Hatchback (Cross)

Kofferbakmatten voor Tipo Type 3

Tipo

2017 - 01/2021 | Station Wagon

Kofferbakmatten voor Tipo Type 2

Tipo

2017 - 01/2021 | Hatchback

Kofferbakmatten voor Tipo Type 2

Tipo

2016 - 01/2021 | Sedan

Kofferbakmatten voor Tipo Type 2

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Fiat Tipo kofferbakmatten op maat. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Fiat Tipo. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Fiat Tipo kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Fiat Tipo kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Fiat Tipo worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Fiat Tipo kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Fiat Tipo kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Fiat Tipo kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.