Kofferbakmatten Honda

Honda kofferbakmatten op maat. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde kofferbakmat past in uw Honda. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor een Honda kofferbakmat van Just Carpets kiest u voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaardvoorzien van een antislip-coating.

Honda CR-V

5 modellen

Automatten CR-V Type 5

Honda HR-V

4 modellen

Automatten HR-V Type 3

Honda kofferbakmat op maat

Uw Honda wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als u bijvoorbeeld uw auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Honda kofferbakmat bestellen

Vervoert u naast zware spullen ook uw huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. U krijgt ook drie jaar garantie op onze Honda kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Honda!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]