Kofferbakmatten voor Honda CR-V

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Honda CR-V
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor CR-V

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

CR-V

2023 - 2023 | e:PHEV

Kofferbakmatten voor CR-V Type 6

CR-V

2/2019 - 2023 | Hybrid

Kofferbakmatten voor CR-V Type 6

CR-V

10/2018 - 2023

Kofferbakmatten voor CR-V Type 5

CR-V

2012 - 10/2018

Kofferbakmatten voor CR-V Type 4

CR-V

2006 - 2012

Kofferbakmatten voor CR-V Type 3

CR-V

2001 - 2006

Kofferbakmatten voor CR-V Type 2

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Honda CR-V? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Honda CR-V. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Honda CR-V kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Honda CR-V kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Honda CR-V auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Honda CR-V kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Honda CR-V kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.