Kofferbakmatten voor Honda CR-V

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Honda CR-V
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor CR-V

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

CR-V

2023 - 2024

Kofferbakmatten voor CR-V Type 6

CR-V

2/2019 - 2023 | Hybrid

Kofferbakmatten voor CR-V Type 6

CR-V

10/2018 - 2023

Kofferbakmatten voor CR-V Type 5

CR-V

2012 - 10/2018

Kofferbakmatten voor CR-V Type 4

CR-V

2006 - 2012

Kofferbakmatten voor CR-V Type 3

CR-V

2001 - 2006

Kofferbakmatten voor CR-V Type 2

Honda CR-V kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Honda CR-V. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Honda CR-V kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Honda CR-V kofferbakmat op maat

Je Honda CR-V wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Honda CR-V kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Honda CR-V kofferbakmatten. De beste Honda CR-V kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.