Kofferbakmatten voor Hyundai

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Hyundai
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Hyundai

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Hyundai Bayon

2021 - 2023

Automatten voor Hyundai Bayon

Hyundai Coupé

1 modellen

Automatten voor Coupé Type 2

Hyundai Getz

1 modellen

Automatten voor Getz Type 2

Hyundai i10

4 modellen

Automatten voor i10  Type 6

Hyundai i20

5 modellen

Automatten voor i20 Type 5

Hyundai i30

12 modellen

Automatten voor i30 Type 11

Hyundai Ioniq

4 modellen

Automatten voor Ioniq Type 2

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Hyundai Ioniq 5

2 modellen

Automatten voor Ioniq 5 Type 1

Hyundai ix20

2010 - 2019

Automatten voor Hyundai ix20

Hyundai ix35

2 modellen

Automatten voor ix35 Type 1

Hyundai Kona

6 modellen

Automatten voor Kona Type 2

Hyundai Nexo

09/2018 - 2023

Automatten voor Hyundai Nexo

Hyundai Santa Fé

6 modellen

Automatten voor Santa Fé Type 6

Hyundai Tucson

5 modellen

Automatten voor Tucson Type 4

Hier vind je een overzicht van onze Hyundai kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Hyundai. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Hyundai kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Hyundai worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen. Of je nou kiest voor rubber of voor tapijt, onze kofferbakmatten beschermen je autobekleding tegen vuil en slijtage. Als je vaak vloeibare middelen vervoerd raadden wij aan om voor een rubberen kofferbakmat te kiezen. Als je bescherming en uitstraling wilt, kies dan voor onze tapijten kofferbakmat.

Hyundai kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Kies je voor een kofferbakmat van tapijt, dan bestel je eenvoudig bijpassende automatten. Je kunt dan zelfs dezelfde kleur bandering kiezen. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Hyundai kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.