Kofferbakmatten voor Hyundai

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Hyundai
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Hyundai

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Hyundai Bayon

2021 - 2024

Automatten voor Hyundai Bayon

Hyundai Coupé

1 modellen

Automatten voor Coupé Type 2

Hyundai Genesis

2 modellen

Automatten voor Genesis  Type 2

Hyundai Getz

1 modellen

Automatten voor Getz Type 2

Hyundai i10

4 modellen

Automatten voor i10  Type 6

Hyundai i20

5 modellen

Automatten voor i20 Type 5

Hyundai i30

12 modellen

Automatten voor i30 Type 11

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Hyundai Ioniq

4 modellen

Automatten voor Ioniq Type 2

Hyundai Ioniq 5

2 modellen

Automatten voor Ioniq 5 Type 1

Hyundai Ioniq 6

2023 - 2024

Automatten voor Hyundai Ioniq 6

Hyundai ix20

2010 - 2019

Automatten voor Hyundai ix20

Hyundai ix35

2 modellen

Automatten voor ix35 Type 1

Hyundai Kona

9 modellen

Automatten voor Kona Type 3

Hyundai Nexo

09/2018 - 2024

Automatten voor Hyundai Nexo

Hyundai Santa Fé

6 modellen

Automatten voor Santa Fé Type 6

Hyundai Tucson

5 modellen

Automatten voor Tucson Type 4

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Hyundai? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Hyundai. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Hyundai verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Hyundai kofferbakmat op maat

Je Hyundai wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen. Zowel onze tapijten als onze rubberen kofferbakmat beschermen je autobekleding tegen vocht vuil en slijtage. Onze kofferbakmatten van tapijt en rubber zijn beide van een goede kwaliteit en bieden een goede bescherming. De matten zijn flexibel en eenvoudig uit de auto te halen zodat schoonmaken een simpel klusje wordt.

Hyundai kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. De beste Hyundai kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.