Kofferbakmatten Hyundai

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Hyundai? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Hyundai. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Hyundai kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Hyundai Bayon

2021 - 2022

Automatten Hyundai Bayon

Hyundai Coupé

1 modellen

Automatten Coupé Type 2

Hyundai i10

4 modellen

Automatten i10  Type 6

Hyundai i20

5 modellen

Automatten i20 Type 5

Hyundai i30

12 modellen

Automatten i30 Type 11

Hyundai Ioniq

6 modellen

Automatten Ioniq Type 3

Hyundai ix20

2010 - 2022

Automatten Hyundai ix20

Al 8855 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Hyundai ix35

2009 - 2015

Automatten Hyundai ix35

Hyundai Kona

6 modellen

Automatten Kona Type 2

Hyundai Nexo

09/2018 - 2022

Automatten Hyundai Nexo

Hyundai Santa Fé

5 modellen

Automatten Santa Fé Type 6

Hyundai Tucson

5 modellen

Automatten Tucson Type 4

Hyundai kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Hyundai worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen. Of je nou kiest voor rubber of voor tapijt, onze kofferbakmatten beschermen je autobekleding tegen vuil en slijtage. Als je vaak vloeibare middelen vervoerd raadden wij aan om voor een rubberen kofferbakmat te kiezen. Als je bescherming en uitstraling wilt, kies dan voor onze tapijten kofferbakmat.

Hyundai kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Kies je voor een kofferbakmat van tapijt, dan bestel je eenvoudig bijpassende automatten. Je kunt dan zelfs dezelfde kleur bandering kiezen. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Hyundai kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Hyundai kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.