Kofferbakmatten Hyundai Tucson

Hier vind je een overzicht van onze Hyundai Tucson kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Hyundai Tucson. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Hyundai Tucson kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Meer dan 5 Hyundai Tucson modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Hyundai Tucson model

Tucson

12/2020 - 2021 | Hybrid

Hyundai Tucson Type 4

Tucson

12/2020 - 2021 | Mild hybrid (48V)

Hyundai Tucson Type 4

Tucson

12/2018 - 12/2020

Hyundai Tucson Type 3

Tucson

2015 - 12/2018

Hyundai Tucson Type 2

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Hyundai Tucson kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Hyundai Tucson auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Hyundai Tucson kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Hyundai Tucson kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Hyundai Tucson kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.