Kofferbakmatten Hyundai Ioniq

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Hyundai Ioniq? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Hyundai Ioniq. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Hyundai Ioniq kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ioniq

2021 - 2022 | Ioniq 5 | Vaste middenconsole

Kofferbakmatten Ioniq Type 3

Ioniq

2021 - 2022 | Ioniq 5 | Verstelbare middenconsole

Kofferbakmatten Ioniq Type 3

Ioniq

09/2019 - 2022 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten Ioniq Type 2

Ioniq

09/2019 - 2022 | Electric

Kofferbakmatten Ioniq Type 2

Ioniq

09/2019 - 2022 | Hybrid

Kofferbakmatten Ioniq Type 2

Ioniq

07/2016 - 09/2019 | Electric

Kofferbakmatten Ioniq Type 1

Hyundai Ioniq kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Hyundai Ioniq auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Hyundai Ioniq kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Hyundai Ioniq kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Hyundai Ioniq kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.