Kofferbakmatten Hyundai Kona

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Hyundai Kona? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Hyundai Kona. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Kona

06/2021 - 2022 | Electric

Kofferbakmatten Kona Type 2

Kona

07/2018 - 06/2021 | Electric

Kofferbakmatten Kona Type 1

Kona

02/2021 - 2022 | Hybrid

Kofferbakmatten Kona Type 2

Kona

09/2019 - 02/2021 | Hybrid

Kofferbakmatten Kona Type 1

Kona

02/2021 - 2022

Kofferbakmatten Kona Type 2

Kona

2017 - 02/2021

Kofferbakmatten Kona Type 1

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Hyundai Kona kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Hyundai Kona auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Hyundai Kona kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Hyundai Kona kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Hyundai Kona kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.