Kofferbakmatten Hyundai Kona

Vind hier je pasklare Hyundai Kona kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Hyundai Kona. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Hyundai Kona kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Meer dan 5 Hyundai Kona modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Hyundai Kona model

Kona

07/2018 - 2021 | Electric

Hyundai Kona Type 1

Kona

02/2021 - 2021 | Hybrid

Hyundai Kona Type 2

Kona

09/2019 - 02/2021 | Hybrid

Hyundai Kona Type 1

Kona

02/2021 - 2021

Hyundai Kona Type 2

Kona

2017 - 02/2021

Hyundai Kona Type 1

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Hyundai Kona kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Hyundai Kona auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Hyundai Kona kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Hyundai Kona kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Hyundai Kona kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.