Kofferbakmatten Kia

Vind hier uw pasklare Kia kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in uw Kia. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als u nu een nieuwe kofferbakmat besteld voor uw Kia verzekert u zichzelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Kia Optima

4 modellen

Automatten Optima Type 2

Kia Rio

5 modellen

Automatten Rio Type 4

Kia Sportage

5 modellen

Automatten Sportage Type 4 Facelift

Kia Stonic

sep 2017 - heden

Automatten Kia Stonic

Kia kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Kia auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. De bekleding van uw auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Kia kofferbakmat bestellen

Vervoert u naast zware spullen ook uw huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. U krijgt ook drie jaar garantie op onze Kia kofferbakmatten. Kies daarom nu voor een Kia kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]