Kofferbakmatten Kia

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Kia? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Kia. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Kia verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Meer dan 11 Kia modellen online
< Kies een ander merk

Kies uw Kia model

Kia Ceed

4 modellen

Automatten Ceed Type 3

Kia Niro

5 modellen

Automatten Niro Type 2

Kia Optima

2 modellen

Automatten Optima Type 2

Kia Picanto

2 modellen

Automatten Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modellen

Automatten ProCeed Type 3

Kia Rio

3 modellen

Automatten Rio Type 5

Kia Sorento

1 modellen

Automatten Sorento Type 4

Al 11961 tevreden gebruikers

"Hele goede ervaring, fijne matten voor de auto, passen perfect en duidelijke communicatie. In een woord TOP"

Kia Soul

1 modellen

Automatten Soul  Type 3

Kia Sportage

3 modellen

Automatten Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2021

Automatten Kia Stinger

Kia Stonic

09/2017 - 2021

Automatten Kia Stonic

Kia XCeed

2 modellen

Automatten XCeed Type 1

Kia kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Kia auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen. Zowel onze tapijten als onze rubberen kofferbakmat beschermen je autobekleding tegen vocht vuil en slijtage. De keuze voor een kofferbakmat van rubber of van tapijt hangt af van je wensen. Beide materialen bieden bescherming voor je auto bekleding. Rubber heeft als voordeel dat het waterdicht is, de tapijten kofferbakmatten geven je kofferbakmat een luxere uitstraling.

Kia kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Kia kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Kia kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.