Kofferbakmatten Kia

Koop online heel eenvoudig uw nieuwe Kia kofferbakmat. Justcarpets levert kofferbakmatten van bijna alle merken en modellen. De kofferbakmat voor uw Kia leveren wij snel en op maat gemaakt! Alleen de beste kofferbakmatten zijn goed genoeg voor u. We leveren u Kia kofferbakmat met 100% pasvorm en van uitmuntende kwaliteit voor jarenlang gebruiksplezier. Bestel hier uw Kia kofferbakmat. Heeft u uw Kia kofferbakmat in huis dan legt u deze zonder verdere bevestigingsmaterialen zo in uw Kia. Makkelijker kunnen we het niet voor uw maken.

Kia Optima

4 modellen

Automatten Optima Type 2

Kia Rio

5 modellen

Automatten Rio Type 4

Kia Sportage

5 modellen

Automatten Sportage Type 4 Facelift

Kia Stonic

sep 2017 - heden

Automatten Kia Stonic

Kofferbakmatten

Niet elke Kia auto heeft bij aflevering een kofferbakmat in de kofferbak. Maar toch heeft een rubberen kofferbakmat voordelen. Eventuele goederen of huisdieren kunt u nu ook in de achterbak meenemen. Meer kans dat uw kofferbak in betere staat blijft. Het schoonmaken van de kofferbak is ook in een handomdraai gedaan door de rubberen afwerking.

De matten ruiken niet, de pasvorm past perfect, en het materiaal is extra dik zodat de matten lang mee gaan tijdens de zwaarste omstandigheden. Een aanwinst voor uw Kia. Vloeistoffen, zand en vuil maken geen kans door opstaande randen die de kofferbak van uw Kia beschermen tegen vuil. De randen zijn zo stevig dat in de meest zware omstandigheden deze hun werk blijven doen. De stevige verpakking zorgt ervoor dat de kofferbakmat (zonder te vouwen) bij u afgeleverd wordt. Een Kia besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]