Kofferbakmatten Kia Ceed

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Kia Ceed? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Kia Ceed. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Kia Ceed kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ceed

2020 - 2022 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2022 | Sportswagon

Kofferbakmatten Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2022 | 5-deurs

Kofferbakmatten Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Kofferbakmatten Ceed Type 2

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Kofferbakmatten Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Kofferbakmatten Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Kofferbakmatten Ceed Type 1

Kia Ceed kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Kia Ceed worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Kia Ceed kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Kia Ceed kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.