Kofferbakmatten Kia ProCeed

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Kia ProCeed? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Kia ProCeed. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Kia ProCeed kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

ProCeed

03/2019 - 2022

Kofferbakmatten ProCeed Type 3

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Kia ProCeed kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Kia ProCeed auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Kia ProCeed kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Kia ProCeed kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.