Kofferbakmatten Kia Sportage

Hier vind je een overzicht van onze Kia Sportage kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Kia Sportage. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Kia Sportage kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Sportage

12/2021 - 2023 | (Plug-in) Hybrid

Kofferbakmatten Sportage Type 5

Sportage

12/2021 - 2023 | Mild hybrid (48V)

Kofferbakmatten Sportage Type 5

Sportage

10/2018 - 12/2021

Kofferbakmatten Sportage Type 4 Facelift

Sportage

2016 - 10/2018

Kofferbakmatten Sportage Type 4

Sportage

2010 - 2016

Kofferbakmatten Sportage Type 3

Sportage

2004 - 2010

Kofferbakmatten Sportage Type 2

Kia Sportage kofferbakmat op maat

Je Kia Sportage wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Kia Sportage kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Kia Sportage kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.