Kofferbakmatten Kia Sportage

Kia Sportage kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Kia Sportage. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Kia Sportage kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Sportage

12/2021 - 2022 | (Plug-in) Hybrid

Kofferbakmatten Sportage Type 5

Sportage

12/2021 - 2022 | Mild hybrid (48V)

Kofferbakmatten Sportage Type 5

Sportage

10/2018 - 12/2021

Kofferbakmatten Sportage Type 4 Facelift

Sportage

2016 - 10/2018

Kofferbakmatten Sportage Type 4

Sportage

2010 - 2016

Kofferbakmatten Sportage Type 3

Sportage

2004 - 2010

Kofferbakmatten Sportage Type 2

Kia Sportage kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Kia Sportage auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Kia Sportage kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Kia Sportage kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Kia Sportage kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.