Kofferbakmatten Kia XCeed

Vind hier je pasklare Kia XCeed kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Kia XCeed. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Kia XCeed kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

XCeed

2020 - 2022 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten XCeed Type 1

XCeed

2019 - 2022

Kofferbakmatten XCeed Type 1

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Kia XCeed kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Kia XCeed auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Kia XCeed kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Kia XCeed kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Kia XCeed kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.