Kofferbakmatten Landrover

Alleen hier vindt u de allerbeste Landrover kofferbakmat. Justcarpets levert de kofferbakmatten die u zoekt! Zo ook de kofferbakmat voor uw Landrover, speciaal voor u op maat gemaakt. Elke kofferbakmat bestelling word snel en accuraat bij u thuis afgeleverd. Uw Landrover kofferbakmat komt in een goed verpakte doos waardoor u ervan op aan kan dat uw net aangeschafte Landrover kofferbakmat heelhuids bij u aan komt. Uw Landrover kofferbakmat hoeft alleen nog maar uitgepakt te worden en in de kofferbak geplaatst te worden. Daar heef u geen verdere bevestigingsmaterialen voor nodig.

Landrover Discovery

7 modellen

Automatten Discovery  Type 5

Landrover Discovery Sport

2015 - heden

Automatten Landrover Discovery Sport

Landrover Freelander

4 modellen

Automatten Freelander Type 4

Landrover Range Rover

3 modellen

Automatten Range Rover Type 3

Landrover Range Rover Evoque

3 modellen

Automatten Range Rover Evoque Type 3

Landrover Range Rover Sport

4 modellen

Automatten Range Rover Sport Type 4

Landrover Velar

2017 - heden

Automatten Landrover Velar

Kofferbakmatten

Bij aflevering worden niet alle Landrover auto's geleverd met een kofferbakmat. Maar een kofferbakmat voor uw auto is wel te adviseren. U kunt nu zonder problemen of huisdieren of goederen vervoeren. De kans op beschadiging van uw kofferbak wordt minder. Ook het schoonmaken is veel eenvoudiger door de rubberen kofferbakmat.

De kunststof kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak. Onze kofferbakmatten zijn geurloos, zien er strak uit en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat u uw deze direct in uw auto kunt plaatsen. Een Landrover besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]