Kofferbakmatten voor Landrover Range Rover Evoque

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Landrover Range Rover Evoque
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Range Rover Evoque

04/2020 - 2023 | P300e Plug-in-Hybrid

Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque Type 3

Range Rover Evoque

04/2019 - 2023 | 5-deurs

Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque Type 3

Range Rover Evoque

08/2015 - 04/2019 | 5-deurs

Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque Type 2

Range Rover Evoque

2011 - 08/2015 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Vind hier je pasklare Landrover Range Rover Evoque kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Landrover Range Rover Evoque. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Landrover Range Rover Evoque kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Landrover Range Rover Evoque kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Landrover Range Rover Evoque auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Landrover Range Rover Evoque kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Landrover Range Rover Evoque kofferbakmatten. De beste Landrover Range Rover Evoque kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.