Kofferbakmatten voor Landrover Range Rover Evoque

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Landrover Range Rover Evoque
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Range Rover Evoque

04/2020 - 2024 | P300e Plug-in-Hybrid

Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque Type 3

Range Rover Evoque

04/2019 - 2024 | 5-deurs

Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque Type 3

Range Rover Evoque

08/2015 - 04/2019 | 5-deurs

Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque Type 2

Range Rover Evoque

2011 - 08/2015 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten voor Range Rover Evoque Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Hier vind je een overzicht van onze Landrover Range Rover Evoque kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Landrover Range Rover Evoque. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Landrover Range Rover Evoque verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Landrover Range Rover Evoque kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Landrover Range Rover Evoque auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Landrover Range Rover Evoque kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. De beste Landrover Range Rover Evoque kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.