Kofferbakmatten Landrover Range Rover Sport

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Landrover Range Rover Sport? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Landrover Range Rover Sport. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Landrover Range Rover Sport kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Range Rover Sport

12/2017 - 2022 | V8 Supercharged

Landrover Range Rover Sport Type 4

Range Rover Sport

12/2017 - 2022

Landrover Range Rover Sport Type 4

Range Rover Sport

2018 - Heden | Plug-in-Hybrid

Landrover Range Rover Sport Type 3

Range Rover Sport

2013 - 12/2017 | V8 Supercharged

Landrover Range Rover Sport Type 3

Range Rover Sport

2013 - 12/2017

Landrover Range Rover Sport Type 3

Range Rover Sport

2010 - 2013

Landrover Range Rover Sport Type 2

Range Rover Sport

2005 - 2010

Landrover Range Rover Sport Type 1

Landrover Range Rover Sport kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Landrover Range Rover Sport auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Landrover Range Rover Sport kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Landrover Range Rover Sport kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.