Kofferbakmatten Landrover Range Rover Sport

Vind hier je pasklare Landrover Range Rover Sport kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Landrover Range Rover Sport. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Landrover Range Rover Sport kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Range Rover Sport

12/2017 - 2021 | V8 Supercharged

Landrover Range Rover Sport Type 4

Range Rover Sport

12/2017 - 2021

Landrover Range Rover Sport Type 4

Range Rover Sport

2018 - Heden | Plug-in-Hybrid

Landrover Range Rover Sport Type 3

Range Rover Sport

2013 - 12/2017 | V8 Supercharged

Landrover Range Rover Sport Type 3

Range Rover Sport

2013 - 12/2017

Landrover Range Rover Sport Type 3

Range Rover Sport

2010 - 2013

Landrover Range Rover Sport Type 2

Range Rover Sport

2005 - 2010

Landrover Range Rover Sport Type 1

Landrover Range Rover Sport kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Landrover Range Rover Sport auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Landrover Range Rover Sport kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Landrover Range Rover Sport kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Landrover Range Rover Sport kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.