Kofferbakmatten Landrover Range Rover

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Landrover Range Rover? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Landrover Range Rover. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Landrover Range Rover kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Range Rover L460

05/2022 - 2022 | Korte wielbasis

Kofferbakmatten Range Rover Type 4

Range Rover

2018 - 05/2022 | P400e Plug-in-Hybrid

Kofferbakmatten Range Rover Type 3

Range Rover

2012 - 05/2022 | 5-zits | SDV8 Autobiography

Kofferbakmatten Range Rover Type 3

Range Rover

2012 - 05/2022 | 5-zits | Vogue

Kofferbakmatten Range Rover Type 3

Range Rover

2012 - 05/2022 | 5-zits

Kofferbakmatten Range Rover Type 3

Range Rover

2012 - 05/2022 | 4-zits

Kofferbakmatten Range Rover Type 3

Range Rover

2002 - 2012

Kofferbakmatten Range Rover Type 2

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Landrover Range Rover kofferbakmat op maat

Je Landrover Range Rover wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Landrover Range Rover kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Landrover Range Rover kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.