Kofferbakmatten Landrover Range Rover

Vind hier je pasklare Landrover Range Rover kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Landrover Range Rover. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Landrover Range Rover verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Range Rover

2018 - 2022 | P400e Plug-in-Hybrid

Landrover Range Rover Type 3

Range Rover

2012 - 2022 | 5-zits | SDV8 Autobiography

Landrover Range Rover Type 3

Range Rover

2012 - 2022 | 5-zits

Landrover Range Rover Type 3

Range Rover

2012 - 2022 | 4-zits

Landrover Range Rover Type 3

Range Rover

2002 - 2012

Landrover Range Rover Type 2

Al 8855 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Landrover Range Rover kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Landrover Range Rover auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Landrover Range Rover kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Landrover Range Rover kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.