Kofferbakmatten voor Mazda MX-5

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Mazda MX-5
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor MX-5

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

MX-5

2015 - 2024

Kofferbakmatten voor MX-5 Type 3

MX-5

2005 - 2015 | Bevestiging enkel

Kofferbakmatten voor MX-5 Type 2

MX-5

2005 - 2015 | Dubbele bevestiging

Kofferbakmatten voor MX-5 Type 2

MX-5

1998 - 2005 | Bevestiging enkel

Kofferbakmatten voor MX-5 Type 1

MX-5

1998 - 2005 | Dubbele bevestiging

Kofferbakmatten voor MX-5 Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Mazda MX-5 kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Mazda MX-5. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Mazda MX-5 kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Mazda MX-5 kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mazda MX-5 auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Mazda MX-5 kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Mazda MX-5 kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.