Kofferbakmatten Mercedes

Op zoek naar een geschikte kofferbakmatt voor uw Mercedes? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in uw Mercedes. Het rubber dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nu een nieuwe kofferbakmat besteld voor uw Mercedes verzekert u zichzelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Mercedes A-Klasse

7 modellen

Automatten A-Klasse W177

Mercedes B-Klasse

3 modellen

Automatten B-Klasse W247

Mercedes C-Klasse

15 modellen

Automatten C-Klasse A205 Facelift

Mercedes CLA

2 modellen

Automatten CLA X117

Mercedes E-Klasse

21 modellen

Automatten E-Klasse A238

Mercedes GLC

2 modellen

Automatten GLC C253

Mercedes GLE

2 modellen

Automatten GLE W166

Al 6986 tevreden gebruikers

"Ik ben heel tevreden! Op maat gemaakte automatten. Een uitstekende product. Heel klantvriendelijk en een goede service. Wat kan je nog meer wensen als klant. "

Mercedes M-Klasse

3 modellen

Automatten M-Klasse W166

Mercedes kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Mercedes auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in uw auto te leggen. U beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Mercedes kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Mercedes kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Mercedes!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]