Kofferbakmatten Mercedes

Heeft u een nieuwe Mercedes kofferbakmat nodig? U heeft ze gevonden! Justcarpets levert de kofferbakmatten die u zoekt! Zo ook de kofferbakmat voor uw Mercedes, speciaal voor u op maat gemaakt. Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Een correcte levering van uw Mercedes kofferbakmat is uitermate belangrijk voor ons. We leveren snel en accuraat. Uw Mercedes kofferbakmat hoeft alleen nog maar uitgepakt te worden en in de kofferbak geplaatst te worden. Daar heef u geen verdere bevestigingsmaterialen voor nodig.

Mercedes A-Klasse

7 modellen

Automatten A-Klasse W177

Mercedes B-Klasse

2 modellen

Automatten B-Klasse W246

Mercedes C-Klasse

15 modellen

Automatten C-Klasse A205 Facelift

Mercedes CLA

2 modellen

Automatten CLA X117

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Mercedes E-Klasse

21 modellen

Automatten E-Klasse A238

Mercedes GLC

2 modellen

Automatten GLC C253

Mercedes GLE

2 modellen

Automatten GLE W166

Mercedes M-Klasse

3 modellen

Automatten M-Klasse W166

Kofferbakmatten

Bij aflevering worden niet alle Mercedes auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is een kofferbakmat een aanwinst voor uw auto. Eventuele goederen of huisdieren kunt u nu ook in de achterbak meenemen. Hierdoor blijft u kofferbak in beter verzorgd. Houd u van een schone kofferbak dan is deze kofferbakmat voor u want de schoonmaken was niet eerder zou eenvoudig.

De kunststof kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak. Onze kofferbakmatten zijn geurloos, zien er strak uit en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat u uw deze direct in uw auto kunt plaatsen. Bestel nu een Mercedes kofferbakmat van Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]