Kofferbakmatten Mercedes

Op zoek naar een geschikte kofferbakmatt voor uw Mercedes? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in uw Mercedes. Het rubber dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Mercedes kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Mercedes A-Klasse

7 modellen

Automatten A-Klasse W177

Mercedes B-Klasse

2 modellen

Automatten B-Klasse W246

Mercedes C-Klasse

15 modellen

Automatten C-Klasse A205 Facelift

Mercedes CLA

2 modellen

Automatten CLA X117

Mercedes E-Klasse

21 modellen

Automatten E-Klasse A238

Mercedes GLC

2 modellen

Automatten GLC C253

Mercedes GLE

2 modellen

Automatten GLE W166

Al 6830 tevreden gebruikers

"Duidelijke produktinformatie en snelle levering. Top!!"

Mercedes M-Klasse

3 modellen

Automatten M-Klasse W166

Mercedes kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mercedes auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Zo wordt uw autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als u bijvoorbeeld uw auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Mercedes kofferbakmat bestellen

Vervoert u vaak zware spullen in uw kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heeft u huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een ant slip laag zodat uw huisdier meer grip heeft. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Mercedes!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]