Kies je model
Winkelmand

Kofferbakmatten Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde kofferbakmat past in uw Mercedes A-Klasse. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

A-Klasse W177

mei 2018 - heden | 5 deurs

Mercedes A-Klasse W177

A-Klasse W176

2012 - mei 2018 | Alle

Mercedes A-Klasse W176

A-Klasse W169

2004 - 2012 | Alle

Mercedes A-Klasse W169

Mercedes A-Klasse kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mercedes A-Klasse auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aante raden om een kofferbakmat te gebruiken in uw auto. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als uw auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kunt u de mat even uitschudden en eventueel schoon spuiten.

Mercedes A-Klasse kofferbakmat bestellen

Vervoert u vaak zware spullen in uw kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heeft u huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een ant slip laag zodat uw huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Mercedes A-Klasse kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Mercedes A-Klasse!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]