Kies je model
Winkelmand

Kofferbakmatten Mercedes A-Klasse

Bent u op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor uw Mercedes A-Klasse? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Mercedes A-Klasse. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Mercedes A-Klasse kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

A-Klasse W176

2012 - mei 2018 | Alle

Mercedes A-Klasse W176

A-Klasse W169

2004 - 2012 | Alle

Mercedes A-Klasse W169

Mercedes A-Klasse kofferbakmat op maat

Uw Mercedes A-Klasse wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als u bijvoorbeeld uw auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Mercedes A-Klasse kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Mercedes A-Klasse kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Mercedes A-Klasse!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]