Kofferbakmatten voor Mercedes SL

 • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Mercedes SL
 • Houd je kofferbak schoon en netjes
 • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor SL

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

SL R232

09/2022 - 2023

Kofferbakmatten voor SL R232

SL R230

2001 - 2012 | Bijrijder zonder bevestigingen

Kofferbakmatten voor SL R230

SL R230

2001 - 2012 | Bijrijder met bevestigingen

Kofferbakmatten voor SL R230

SL R129

1989 - 2001 | 500 SL

Kofferbakmatten voor SL R129

SL R107

1985 - 1989 | 300 SL

Kofferbakmatten voor SL R107

SL R107

1971 - 1989

Kofferbakmatten voor SL R107

Hier vind je een overzicht van onze Mercedes SL kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Mercedes SL . Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Mercedes SL kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Mercedes SL kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mercedes SL auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Mercedes SL kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Mercedes SL kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Mercedes SL kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.