Kofferbakmatten Mercedes SL

Vind hier je pasklare Mercedes SL kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Mercedes SL . Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Mercedes SL kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

SL R232

09/2022 - 2023

Kofferbakmatten SL  R232

SL R230

2001 - 2012 | Bijrijder zonder bevestigingen

Kofferbakmatten SL  R230

SL R230

2001 - 2012 | Bijrijder met bevestigingen

Kofferbakmatten SL  R230

SL R129

1989 - 2001 | 500 SL

Kofferbakmatten SL  R129

SL R107

1985 - 1989 | 300 SL

Kofferbakmatten SL  R107

SL R107

1971 - 1989

Kofferbakmatten SL  R107

Mercedes SL kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Mercedes SL auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Mercedes SL kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Mercedes SL kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.