Kofferbakmatten voor Mercedes SL

 • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Mercedes SL
 • Houd je kofferbak schoon en netjes
 • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor SL

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

SL R232

09/2022 - 2024

Kofferbakmatten voor SL R232

SL R230

2001 - 2012 | Bijrijder zonder bevestigingen

Kofferbakmatten voor SL R230

SL R230

2001 - 2012 | Bijrijder met bevestigingen

Kofferbakmatten voor SL R230

SL R129

1989 - 2001 | 500 SL

Kofferbakmatten voor SL R129

SL R107

1985 - 1989 | 300 SL

Kofferbakmatten voor SL R107

SL R107

1971 - 1989

Kofferbakmatten voor SL R107

Mercedes SL kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Mercedes SL . Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Mercedes SL kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Mercedes SL kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mercedes SL auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Mercedes SL kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Mercedes SL kofferbakmatten. De beste Mercedes SL kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.