Kofferbakmatten Mini

Alleen hier vindt u de allerbeste Mini kofferbakmat. Justcarpets levert de kofferbakmatten die u zoekt! Zo ook de kofferbakmat voor uw Mini, speciaal voor u op maat gemaakt. Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Een correcte levering van uw Mini kofferbakmat is uitermate belangrijk voor ons. We leveren snel en accuraat. Uw Mini kofferbakmat hoeft alleen nog maar uitgepakt te worden en in de kofferbak geplaatst te worden. Daar heef u geen verdere bevestigingsmaterialen voor nodig.

Mini Clubman

2 modellen

Automatten Clubman  F54

Mini Countryman

2 modellen

Automatten Countryman  F60

Kofferbakmatten

Bij aflevering worden niet alle Mini auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks is het te adviseren om een kofferbakmat in uw auto te gebruiken. Neemt u een huisdier of goederen mee dan kunnen deze in de achterbak. De kans op beschadiging van uw kofferbak wordt minder. Ook het schoonmaken is veel eenvoudiger door de rubberen kofferbakmat.

De matten zijn robuust uitgevoerd door extra dik materiaal dat niet geurt en lang mee gaan. De pasvorm is perfect voor uw Mini! De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat u uw deze direct in uw auto kunt plaatsen. Een Mini besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]