Kofferbakmatten voor Mini Cabrio

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Mini Cabrio
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Cabrio

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Cabrio F57

03/2016 - 2024 | Cabrio

Kofferbakmatten voor Cabrio F57

Cabrio R57

04/2009 - 03/2016 | Cabrio

Kofferbakmatten voor Cabrio R57

Cabrio R52

2004 - 04/2009 | Cabrio

Kofferbakmatten voor Cabrio R52

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Mini Cabrio? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Mini Cabrio. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Mini Cabrio kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Mini Cabrio kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Mini Cabrio auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Mini Cabrio kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Mini Cabrio kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Mini Cabrio kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.