Kofferbakmatten voor Mini Clubman

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Mini Clubman
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Clubman

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Clubman F54

09/2019 - 2023

Kofferbakmatten voor Clubman  F54

Clubman F54

2015 - 09/2019

Kofferbakmatten voor Clubman  F54

Clubman R55

2007 - 2015

Kofferbakmatten voor Clubman  R55

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Mini Clubman kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mini Clubman . Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Mini Clubman kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Mini Clubman kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mini Clubman auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Mini Clubman kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Mini Clubman kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.