Kofferbakmatten Mitsubishi

Vind hier uw pasklare Mitsubishi kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in uw Mitsubishi. Het rubber dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als u nu een nieuwe kofferbakmat besteld voor uw Mitsubishi verzekert u zichzelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Mitsubishi ASX

2 modellen

Automatten ASX Type 1 Facelift

Mitsubishi Eclipse Cross

2018 - heden

Automatten Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Outlander

6 modellen

Automatten Outlander  Type 5

Mitsubishi kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mitsubishi auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aante raden om een kofferbakmat te gebruiken in uw auto. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als uw auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Mitsubishi kofferbakmat bestellen

Vervoert u vaak zware spullen in uw kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heeft u huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een ant slip laag zodat uw huisdier meer grip heeft. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop direct een kofferbakmat op maat voor uw Mitsubishi!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]