Kofferbakmatten voor Mitsubishi Outlander

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Mitsubishi Outlander
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Outlander

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Outlander

09/2018 - 2023 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten voor Outlander  Type 4

Outlander

09/2018 - 2023

Kofferbakmatten voor Outlander  Type 4

Outlander

2013 - 09/2018 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten voor Outlander  Type 3

Outlander

2012 - 09/2018

Kofferbakmatten voor Outlander  Type 3

Mitsubishi Outlander kofferbakmatten op maat. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Mitsubishi Outlander . Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Mitsubishi Outlander verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Mitsubishi Outlander kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mitsubishi Outlander auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Mitsubishi Outlander kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Mitsubishi Outlander kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.