Kofferbakmatten voor Mitsubishi Space Star

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Mitsubishi Space Star
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Space Star

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Space Star

03/2020 - 2023

Kofferbakmatten voor Space Star Type 5

Space Star

2016 - 03/2020

Kofferbakmatten voor Space Star Type 4

Space Star

2013 - 2016

Kofferbakmatten voor Space Star Type 3

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Hier vind je een overzicht van onze Mitsubishi Space Star kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Mitsubishi Space Star. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Mitsubishi Space Star kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Mitsubishi Space Star kofferbakmat op maat

Je Mitsubishi Space Star wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Mitsubishi Space Star kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Mitsubishi Space Star kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Mitsubishi Space Star kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.