Kofferbakmatten voor Nissan

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Nissan
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Nissan

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Nissan 370Z

2009 - 2021

Automatten voor Nissan 370Z

Nissan Almera Tino

2000 - 2007

Automatten voor Nissan Almera Tino

Nissan Ariya

2022 - 2023

Automatten voor Nissan Ariya

Nissan Juke

2 modellen

Automatten voor Juke Type 2

Nissan Leaf

1 modellen

Automatten voor Leaf Type 3

Nissan Micra

3 modellen

Automatten voor Micra Type 5

Nissan Note

2 modellen

Automatten voor Note Type 2

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Nissan Pulsar

2014 - 2023

Automatten voor Nissan Pulsar

Nissan Qashqai

5 modellen

Automatten voor Qashqai Type 5

Nissan X-Trail

6 modellen

Automatten voor X-Trail  Type 5

Hier vind je een overzicht van onze Nissan kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Nissan. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Nissan kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Nissan kofferbakmat op maat

Je Nissan wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen. Zowel onze tapijten als onze rubberen kofferbakmat beschermen je autobekleding tegen vocht vuil en slijtage. De keuze voor een kofferbakmat van rubber of van tapijt hangt af van je wensen. Beide materialen bieden bescherming voor je auto bekleding. Rubber heeft als voordeel dat het waterdicht is, de tapijten kofferbakmatten geven je kofferbakmat een luxere uitstraling.

Nissan kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Nissan kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Nissan kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.