Kofferbakmatten voor Nissan

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Nissan
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Nissan

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Nissan 370Z

2009 - 2021

Automatten voor Nissan 370Z

Nissan Almera Tino

2000 - 2007

Automatten voor Nissan Almera Tino

Nissan Ariya

2022 - 2023

Automatten voor Nissan Ariya

Nissan Juke

2 modellen

Automatten voor Juke Type 2

Nissan Leaf

1 modellen

Automatten voor Leaf Type 3

Nissan Micra

3 modellen

Automatten voor Micra Type 5

Nissan Note

2 modellen

Automatten voor Note Type 2

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Nissan Pulsar

2014 - 2023

Automatten voor Nissan Pulsar

Nissan Qashqai

5 modellen

Automatten voor Qashqai Type 5

Nissan X-Trail

5 modellen

Automatten voor X-Trail  Type 4

Vind hier je pasklare Nissan kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Nissan. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Nissan verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Nissan kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Nissan auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen. Zowel onze tapijten als onze rubberen kofferbakmat beschermen je autobekleding tegen vocht vuil en slijtage. De keuze voor een kofferbakmat van rubber of van tapijt hangt af van je wensen. Beide materialen bieden bescherming voor je auto bekleding. Rubber heeft als voordeel dat het waterdicht is, de tapijten kofferbakmatten geven je kofferbakmat een luxere uitstraling.

Nissan kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Kies je voor een kofferbakmat van tapijt, dan bestel je eenvoudig bijpassende automatten. Je kunt dan zelfs dezelfde kleur bandering kiezen. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Nissan kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.