Kofferbakmatten voor Nissan

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Nissan
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Nissan

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Nissan 370Z

2009 - 2021

Automatten voor Nissan 370Z

Nissan Almera Tino

2000 - 2007

Automatten voor Nissan Almera Tino

Nissan Ariya

2022 - 2024

Automatten voor Nissan Ariya

Nissan Juke

2 modellen

Automatten voor Juke Type 2

Nissan Leaf

1 modellen

Automatten voor Leaf Type 3

Nissan Micra

3 modellen

Automatten voor Micra Type 5

Nissan Note

2 modellen

Automatten voor Note Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Nissan Pulsar

2014 - 2024

Automatten voor Nissan Pulsar

Nissan Qashqai

6 modellen

Automatten voor Qashqai Type 5

Nissan X-Trail

6 modellen

Automatten voor X-Trail  Type 5

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Nissan? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Nissan. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Nissan verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Nissan kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Nissan auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen. Zowel onze tapijten als onze rubberen kofferbakmat beschermen je autobekleding tegen vocht vuil en slijtage. Als je vaak vloeibare middelen vervoerd raadden wij aan om voor een rubberen kofferbakmat te kiezen. Als je bescherming en uitstraling wilt, kies dan voor onze tapijten kofferbakmat.

Nissan kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Nissan kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.