Kofferbakmatten Nissan Qashqai

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Nissan Qashqai? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Nissan Qashqai. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Meer dan 6 Nissan Qashqai modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Nissan Qashqai model

Qashqai

09/2017 - 2020

Nissan Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017

Nissan Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | 5-zits

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2007 - 2010 | 5-zits

Nissan Qashqai Type 1

Al 7539 tevreden gebruikers

"Perfecte service en mooie matten"

Nissan Qashqai kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Nissan Qashqai auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Nissan Qashqai kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. De beste Nissan Qashqai kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl