Kofferbakmatten Nissan Qashqai

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Nissan Qashqai? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Nissan Qashqai. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Meer dan 6 Nissan Qashqai modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Nissan Qashqai model

Qashqai

09/2017 - 2021

Nissan Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017

Nissan Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | 5-zits

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2007 - 2010 | 5-zits

Nissan Qashqai Type 1

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Nissan Qashqai kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Nissan Qashqai auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Nissan Qashqai kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Nissan Qashqai kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.