Kofferbakmatten voor Nissan X-Trail

 • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Nissan X-Trail
 • Houd je kofferbak schoon en netjes
 • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor X-Trail

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

X-Trail T33

10/2022 - 2024 | 5-zits

Kofferbakmatten voor X-Trail Type 5

X-Trail

09/2017 - 10/2022 | 7-zits

Kofferbakmatten voor X-Trail Type 4

X-Trail

09/2017 - 10/2022 | 5-zits

Kofferbakmatten voor X-Trail Type 4

X-Trail

2014 - 09/2017 | 7-zits

Kofferbakmatten voor X-Trail Type 3

X-Trail

2014 - 09/2017 | 5-zits

Kofferbakmatten voor X-Trail Type 3

X-Trail

2007 - 2014

Kofferbakmatten voor X-Trail Type 2

Vind hier je pasklare Nissan X-Trail kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Nissan X-Trail . Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Nissan X-Trail verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Nissan X-Trail kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Nissan X-Trail auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Nissan X-Trail kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Nissan X-Trail kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.