Kofferbakmatten Nissan X-Trail

Vind hier je pasklare Nissan X-Trail kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Nissan X-Trail . Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Nissan X-Trail kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

X-Trail

09/2017 - 2023 | 7-zits

Kofferbakmatten X-Trail  Type 4

X-Trail

09/2017 - 2023 | 5-zits

Kofferbakmatten X-Trail  Type 4

X-Trail

2014 - 09/2017 | 7-zits

Kofferbakmatten X-Trail  Type 3

X-Trail

2014 - 09/2017 | 5-zits

Kofferbakmatten X-Trail  Type 3

X-Trail

2007 - 2014

Kofferbakmatten X-Trail  Type 2

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

Nissan X-Trail kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Nissan X-Trail auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Nissan X-Trail kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Nissan X-Trail kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Nissan X-Trail kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.