Kofferbakmatten Nissan X-Trail

Hier vind je een overzicht van onze Nissan X-Trail kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Nissan X-Trail . Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Meer dan 6 Nissan X-Trail modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Nissan X-Trail model

X-Trail

09/2017 - 2021 | 7-zits

Nissan X-Trail  Type 4

X-Trail

09/2017 - 2021 | 5-zits

Nissan X-Trail  Type 4

X-Trail

2014 - 09/2017 | 7-zits

Nissan X-Trail  Type 3

X-Trail

2014 - 09/2017 | 5-zits

Nissan X-Trail  Type 3

X-Trail

2007 - 2014

Nissan X-Trail  Type 2

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Nissan X-Trail kofferbakmat op maat

Je Nissan X-Trail wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Nissan X-Trail kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Nissan X-Trail kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Nissan X-Trail kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.