Kofferbakmatten Opel

Op zoek naar een geschikte kofferbakmatt voor uw Opel? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Opel. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Opel kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Opel Astra

14 modellen

Automatten Astra K

Opel Corsa

6 modellen

Automatten Corsa E

Opel Crossland X

2017 - heden | Alle

Automatten Opel Crossland X

Opel Grandland X

2017 - heden | Alle

Automatten Opel Grandland X

Opel Insignia

6 modellen

Automatten Insignia Type 3

Opel Meriva

2 modellen

Automatten Meriva  B

Opel Mokka

4 modellen

Automatten Mokka Mokka X

Al 7022 tevreden gebruikers

"Goede telefonische bereikbaarheid, mooie matten voldoen aan de verwachtingen, hebben een Kia Rio en de dikste matten genomen dan passen ze niet meer achter het bevestigingshaakje maar zijn voldoende slip vast."

Opel Zafira

4 modellen

Automatten Zafira  C

Opel kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw Opel worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch is het aante raden om een kofferbakmat te gebruiken in uw auto. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als u bijvoorbeeld uw auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Opel kofferbakmat bestellen

Vervoert u naast zware spullen ook uw huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. U krijgt ook drie jaar garantie op onze Opel kofferbakmatten. Kies daarom nu voor een Opel kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]