Kofferbakmatten Opel

Vind hier uw pasklare Opel kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in uw Opel. Het rubber dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Opel Astra

14 modellen

Automatten Astra K

Opel Corsa

6 modellen

Automatten Corsa E

Opel Crossland X

2017 - heden | Alle

Automatten Opel Crossland X

Opel Grandland X

2017 - heden | Alle

Automatten Opel Grandland X

Opel Insignia

6 modellen

Automatten Insignia Type 3

Opel Meriva

2 modellen

Automatten Meriva  B

Opel Mokka

4 modellen

Automatten Mokka Mokka X

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Opel Zafira

4 modellen

Automatten Zafira  C

Opel kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Opel auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. De bekleding van uw auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als uw auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kunt u de mat even uitschudden en eventueel schoon spuiten.

Opel kofferbakmat bestellen

Vervoert u vaak zware spullen in uw kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heeft u huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een ant slip laag zodat uw huisdier meer grip heeft. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies daarom nu voor een Opel kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]