Kofferbakmatten Opel

Koop online heel eenvoudig uw nieuwe Opel kofferbakmat. Justcarpets levert kofferbakmatten van bijna alle merken en modellen. De kofferbakmat voor uw Opel leveren wij snel en op maat gemaakt! Elke kofferbakmat bestelling word snel en accuraat bij u thuis afgeleverd. Uw Opel kofferbakmat komt in een goed verpakte doos waardoor u ervan op aan kan dat uw net aangeschafte Opel kofferbakmat heelhuids bij u aan komt. Even de doos open maken, controleren of u de juiste Opel kofferbakmat heeft ontvangen dan spullen uit de kofferbak en de nieuwe kofferbakmat erin! Zo eenvoudig kan het zijn.

Opel Astra

14 modellen

Automatten Astra K

Opel Corsa

6 modellen

Automatten Corsa E

Opel Crossland X

2017 - heden | Alle

Automatten Opel Crossland X

Opel Grandland X

2017 - heden | Alle

Automatten Opel Grandland X

Opel Insignia

6 modellen

Automatten Insignia Type 3

Opel Meriva

2 modellen

Automatten Meriva  B

Opel Mokka

4 modellen

Automatten Mokka Mokka X

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Opel Zafira

4 modellen

Automatten Zafira  C

Kofferbakmatten

Standaard wordt er bij een nieuwe Opel auto lang niet altijd een kofferbakmat mee geleverd. Maar een kofferbakmat voor uw auto is wel te adviseren. U kunt nu zonder problemen of huisdieren of goederen vervoeren. Meer kans dat uw kofferbak in betere staat blijft. Houd u van een schone kofferbak dan is deze kofferbakmat voor u want de schoonmaken was niet eerder zou eenvoudig.

Ze sluiten naadloos aan, zijn geurloos en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. De Opel kofferbakmatten worden met opstaande randen uitgevoerd zodat vloeistoffen en vuil geen kans maken uw bekleding te bevuilen. De kwaliteit van dit product garandeert dat de randen stevig rechtop blijven staan. De matten worden in stevige dozen (zonder te vouwen) verstuurd. U hoeft ze alleen nog uit te pakken en te plaatsen. Kies daarom nu voor een Opel kofferbakmat van Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]tcarpets.nl